Przepis Pumpkin Shepherd ' s Pie może zaspokoić szkockie pragnienie w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 6. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 427 kalorii, 35g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, wina, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 z regałem w górnej trzeciej części piekarnika. Umieść dynię na wysmarowanej blasze do pieczenia. Pieczona dynia, przykryta, do miękkości po przekłuciu widelcem, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Tymczasem rozgrzać olej w dużym, szerokim garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać jagnięcinę, 1 łyżeczka. sól i pieprz. Gotować, mieszając w razie potrzeby, aż mięso będzie rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Jagnięcina
Mięso
Sól
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Czosnek
Cebula
5
Do miski przełożyć mieszankę jagnięcą z sokami, dodać marchew i pieczarki.
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Dynię rozgnieść w misce z pozostałą 1 łyżeczką. sól i 1/3 szklanki śmietany, dodając więcej śmietany w razie potrzeby, aż do uzyskania konsystencji puree ziemniaczanego. Dollop nad jagnięciną.