Pumpkin Pie Vegan Ice Cream Cup
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli 1,57 zł za porcję spada w budżecie, Pumpkin Pie Vegan ice Cream Cup może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, dynię, galaxy classic Veggie cream cheese alternative i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe), Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Umieść olej, ksantan, lecytynę i przyprawę w małej misce i ubijaj, aż ksantan się rozpuści.
Mleko kokosowe wlać do blendera wraz z serem śmietankowym, dynią i agawą.Blend na wysokie 30 sekund
Gdy blender nadal działa na wysokim poziomie, powoli wlewaj mieszaninę oleju do blendera
Kontynuuj mieszanie, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie wymieszane
Ustaw Pojemnik blendera w lodówce, aby ostygł przez 2 godziny
Wlać do maszyny do lodów i postępować zgodnie ze wskazówkami producenta
Podawać natychmiast lub zapakować do pojemnika zamrażarki i zamrażać przez kilka godzin
Aby służyć, łyżka lodów do małych miseczek i wyrównać szczyty
Top z wegańskiej bitej śmietany, najlepiej na bazie kokosa
Pokruszyć krakersy Grahama na każdym