Pulpety z indyka z grilla Slow-Cooker
Przepis Slow-Cooker BBQ Pulpety z indyka jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś indyka, płatki owsiane, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pulpety z indyka z grilla Slow-Cooker, Pulpety Z Indyka Wolno Gotowane, oraz Pulpety Z Indyka Enchilada Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej.
Przenieść mieszaninę do małej miski i ostudzić.
Umieścić indyka w dużej misce.
Dodać mieszankę cebuli, jajko i owies. Użyj rąk, aby delikatnie, ale dokładnie wymieszać składniki. Zwilż ręce lekko i tworzą mieszaninę do około 20 klopsiki, każdy 1 1/2 cala średnicy.
Wlać niewielką ilość sosu na dno wolnej kuchenki.
Dodaj klopsiki, wierzch z pozostałym sosem.
Wlać 1/2 szklanki wody. Przykryć i gotować na wysokiej, aż klopsiki są gotowane przez, 3 1/2 do 4 godzin.