Pudding ryżowy III

Pudding ryżowy III
Pudding ryżowy III może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,75 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ryż w małym rondlu. Przykryć wodą i wymieszać z solą. Gotować na małym ogniu, aż do wchłonięcia wody, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W dużej misce ubić jajka. Ubić w mleku, cukrze i wanilii. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać do naczynia do pieczenia 2 quart. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku 45 minut, aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn