Pstrąg Potokowy Müllerin

Pstrąg Potokowy Müllerin
Pstrąg potokowy Müllerin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1280 kalorii, 144g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, oraz Amandyna Pstrągowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony filetów przyprawiamy solą i pieprzem oraz lekko obsypujemy mąką. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić filety, skórki w dół, i gotować, aż skóra jest brązowy i chrupiące, 3-5 protokół. Ostrożnie obrócić łopatką i gotować przez kolejne 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
Wycisnąć cytrynę na rybę i dodać natkę pietruszki. Gdy sos zaczyna się bąbelkować, łyżka masła na każdym filecie i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CytrynaCytryna
SOSSOS
RybyRyby
4
Przedruk za zgodą Gotowanie od serca: Moje ulubione lekcje wyciągnięte po drodze przez Johna Besha. Copyright © 2013 John Besh.Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn