Pstrąg Morski Gotowany I Warzywa Polane

Pstrąg Morski Gotowany I Warzywa Polane
Gotowane pstrągi Morskie i wysuszone warzywa wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1125 kalorii. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka nasion kolendry, żarówka kopru włoskiego, złoty cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Pstrąg Gotowany, Gotowany filet z pstrąga, oraz Pstrąg Gotowany Na Zimno dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn