Pstrąg górski z sosem maślanym

Pstrąg górski z sosem maślanym
Need a pescatarian main course? Pstrąg górski z sosem maślanym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 5,71 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Jeśli masz brązowy sos, filety z pstrąga górskiego, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Pstrąg górski z grilla w całości, Panfried pstrąg z sosem maślanym orzechowym, oraz Pstrąg Z Oliwkami I Brązowym Masłem.

Instrukcje

1
Pstrąga doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
PstrągPstrąg
2
Rozgrzej olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Smażyć pstrąga szybko w gorącym oleju, brązowiejąc równomiernie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Pstrąga wyjąć na płytką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki; trzymać w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Tymczasem w rondlu podgrzewaj masło, aż masło zacznie brązowieć. Ostrożnie dodać sok z cytryny (gorące masło będzie bańka z sokiem jest dodawany). W razie potrzeby zmiksować SOS. Łyżka sosu nad rybą lub podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn