Pstrąg Cytrynowy

Pstrąg Cytrynowy
Pstrąg cytrynowy jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 924 kalorie, 49g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz filety pstrąg tęczowy, cytryna, cebula w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pstrąg w sosie cytrynowym, Pikantny Pstrąg Cytrynowy, oraz Pstrąg Cytrynowy Migdał dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, pieprz cytrynowy, sól, tymianek, cayenne i połowę skórki cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz sok z cytryny i pozostałą skórkę z cytryny w płytkim naczyniu i moczyć filety rybne przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Filety z pstrąga zanurzyć w mieszaninie mąki tak, aby obie strony były pokryte. Otrząśnij nadmiar i umieść filety w gorącym oleju. Gotować przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż złoto brązowy i ryby mogą być płatkowane widelcem. Wyrzucić resztki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć z patelni i odcedzić Na Ręczniki papierowe krótko przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Każdą porcję udekorować klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn