Przystawki Do Pizzy Jet Swirl
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj przekąsek Jet Swirl Pizzan. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 472 kalorie, 24g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać salami Genua, ciasto pizza crust, ser provolone, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pizza Puff Przystawki, Świąteczne Przekąski Pizzan, oraz Swizzle-Stick Przekąski Pizzan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto na pizzę na prostokąt o wymiarach około 10x14 cali na blasze do pieczenia.
Warstwę z salami Genua, pepperoni i serem provolone.
Posypać serem mozzarella w ciągu 1/2 cala od krawędzi ciasta.
Roll jelly roll style. Uszczelnij krawędź widelcem.
Piec w nagrzanym piekarniku 25 minut, lub do złotego koloru. Pokroić na kawałki 1 cal służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo