Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać $ 4 przepis Spaghetti, który smakuje prawie tak dobrze ,jak $ 24 przepis Spaghetti spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food Republic ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, parmezan reggiano, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, oraz Przepis Na Ciasto Spaghetti.
Instrukcje
Po szybkim zetarciu wszelkich zabrudzeń pieczarki włożyć do dużego garnka i przykryć około 4 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odcedzić wywar grzybowy po około półtorej godziny i zarezerwować.W międzyczasie połącz czosnek i oliwę z oliwek w małym rondlu i gotuj na najniższym możliwym płomieniu, niskim i powolnym, przez około 2 godziny, okresowo mieszając, aż czosnek stanie się ciemnobrązowy.Po zakończeniu czosnku dodaj pomidory wraz z całym ich sokiem do innego dużego garnka. Doprowadzić pomidory do wrzenia, a następnie dodać czosnek confit do garnka, w tym oleju.
Dodać bulion grzybowy do mieszanki pomidorowo-czosnkowej, na początku jedną szklankę i zmiksować blenderem. Szukasz gładkiej konsystencji.
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podgrzać do najniższego płomienia i gotować przez około 2 godziny, okresowo mieszając sos. Sprawdź smak i dostosuj sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Podgrzać duży garnek wody, dodać 1/2 łyżeczki soli i odrobinę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Gotować spaghetti tylko do Al dente, o 8 do 10 minut.
Spaghetti odcedzić i podzielić między wszystkie miseczki. Wrzucić natychmiast z sosem-o filiżankę sosu do każdej miski spaghetti.
Dekoruj bazylią i parmezanem Reggiano.Babcie też cię pocałują.Wypróbuj te przepisy na makaron na Food Republic: Spaghetti Z Białym przepisem Puttanesca
Makaron Cacio E Pepe Przepis
Przepis Na Spaghetti W Stylu Rzymskim Alla Carbonara