Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $

Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać $ 4 przepis Spaghetti, który smakuje prawie tak dobrze ,jak $ 24 przepis Spaghetti spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food Republic ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, parmezan reggiano, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, oraz Przepis Na Ciasto Spaghetti.

Instrukcje

1
Po szybkim zetarciu wszelkich zabrudzeń pieczarki włożyć do dużego garnka i przykryć około 4 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odcedzić wywar grzybowy po około półtorej godziny i zarezerwować.W międzyczasie połącz czosnek i oliwę z oliwek w małym rondlu i gotuj na najniższym możliwym płomieniu, niskim i powolnym, przez około 2 godziny, okresowo mieszając, aż czosnek stanie się ciemnobrązowy.Po zakończeniu czosnku dodaj pomidory wraz z całym ich sokiem do innego dużego garnka. Doprowadzić pomidory do wrzenia, a następnie dodać czosnek confit do garnka, w tym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek ConfitCzosnek Confit
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać bulion grzybowy do mieszanki pomidorowo-czosnkowej, na początku jedną szklankę i zmiksować blenderem. Szukasz gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podgrzać do najniższego płomienia i gotować przez około 2 godziny, okresowo mieszając sos. Sprawdź smak i dostosuj sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Podgrzać duży garnek wody, dodać 1/2 łyżeczki soli i odrobinę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Gotować spaghetti tylko do Al dente, o 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SpaghettiSpaghetti
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Spaghetti odcedzić i podzielić między wszystkie miseczki. Wrzucić natychmiast z sosem-o filiżankę sosu do każdej miski spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dekoruj bazylią i parmezanem Reggiano.Babcie też cię pocałują.Wypróbuj te przepisy na makaron na Food Republic: Spaghetti Z Białym przepisem Puttanesca
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Makaron Cacio E Pepe Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Przepis Na Spaghetti W Stylu Rzymskim Alla Carbonara
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn