Przepis na japoński makaron Somen ze słodkim sosem sojowo-imbirowym
Przepis na japoński makaron Somen ze słodkim sosem sojowo-imbirowym jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś płatki chili, olej sezamowy, japoński sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Ten przepis z białego ryżu para ma 53 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Somen noodles w / słodki sos sojowo-imbirowy-Takashi ' s Noodles Cookbook, Projekt: mrożony makaron somen z kurczakiem i warzywami z pikantnym imbirowym sosem sezamowym, oraz Makaron Somen Imbirowo-Orzechowy.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.