Przekąski Z Masłem Orzechowym
Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, ekstrakt z wanilanu, jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, Peanut Butter Nutella Precel and Peanut Snack Mix, oraz Skinny 100-Calorie Chocolate Peanut Butter Snack Mix (wegańskie, GF, bez masła / oleju) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić cukier, mleko, jajka, 1 łyżka oleju i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Połączyć mąkę i sól; stopniowo ubijać do mieszaniny cukru.
Przenieś do smarowanego 15 W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Miejsce na stojaku z drutu. Upuść masło orzechowe przez łyżki stołowe na ciasto; delikatnie rozprowadź równomiernie. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Roztopić kawałki czekolady z pozostałym olejem; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Posmarować warstwą masła orzechowego. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed cięciem na pręty. Przechowywać w lodówce resztki.