Przegrzebek z łososia Columbia River z Ragoutem z dzikich grzybów i krokietami ziemniaczanymi

Przegrzebek z łososia Columbia River z Ragoutem z dzikich grzybów i krokietami ziemniaczanymi
Przegrzebek z łososia Columbia River z Ragout z dzikich grzybów i krokiety ziemniaczane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $8.99 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1702 kalorii, 71g białka, oraz 116g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieczenia ziemniaków, orzechy laskowe oregon, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Pieczony bażant z dzikimi grzybami, ziemniakami i boczkiem ragout, Łosoś z dzikiej miedzi z Beurre Blanc i sosem Chipotle z jeżyn, oraz Grillowany Łosoś Z Dzikiej Miedzi Z Sosem Chili Z Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Filety z łososia doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z łososiaFilety Z łososia
3
Wymieszać sok z cytryny i sos Worcestershire razem i zalać filety z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4
Saute łososia w oliwie z oliwek na patelni po obu stronach, aż złoty kolor, około 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
W czystej patelni, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać oczyszczone i pokrojone grzyby i podsmażyć na dużym ogniu do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Wyjąć z patelni i dodać 1 łyżkę masła i posiekane szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Saute aż złoty kolor.
9
Dodaj Maderę i bulion cielęcy i zmniejsz do syropowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
MaderaMadera
10
Dodać śmietanę, zioła, grzyby i małe kawałki pozostałego masła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
Umieścić na wierzchu łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
12
Podawać z krokietami ziemniaczanymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
13
Pokroić ziemniaki na 2-calowe kawałki i gotować w słonej wodzie, aż do przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
14
Odcedzić wodę z ziemniaków, a następnie umieścić garnek z powrotem na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Dodaj ziemniaki do garnka i paruj przez 2 do 3 minut, aby dobrze wysuszyć ziemniaki. Ziemniaki rozgnieść na śmietanę. Gdy są jeszcze gorące, dodaj masło, żółtka, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
16
Dobrze wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
17
Pozostaw do ostygnięcia, aż będzie łatwy w obsłudze. Formować ziemniaki w kulki wielkości piłki golfowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
18
Ubić jajko i umieścić w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Wymieszać orzechy laskowe i bułkę tartą razem w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
20
Kulki ziemniaczane zwijamy w mąkę, następnie do ubitego jajka, a następnie do mieszanki orzechów laskowych/okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
21
Umieścić kulki w lodówce i odstawić na 2 godziny.
22
Rozgrzać olej do 350 stopni F W 1-kwartowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
23
Ułożyć kulki ziemniaczane na oleju i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
24
Usuń z oleju i umieść na ręczniku papierowym, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
25
Podawać z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Składniki

3largespieczenie ziemniaków, jak rdza, obranepieczenie ziemniaków, jak rdza, obrane4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta Białabułka tarta Biała113Orzechy dowolne (posiekane)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło plus 7 łyżekmasło plus 7 łyżek9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej rzepakowy do smażeniaolej rzepakowy do smażenia1sprigświeża trybulaświeża trybula4żółtka jajżółtka jaj1sprigpokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOregon orzechy laskowe, drobno posiekaneOregon orzechy laskowe, drobno posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMaderaMadera454Orzechy dowolne (posiekane)różne grzyby Dzikieróżne grzyby Dzikie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGałka muszkatołowaGałka muszkatołowa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek907Orzechy dowolne (posiekane)filety z łososia, pokrojone w 3-uncyjne plastryfilety z łososia, pokrojone w 3-uncyjne plastry4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana szalotkaposiekana szalotka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizredukowany bulion cielęcyzredukowany bulion cielęcy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka Białamąka Biała1całe jajkocałe jajko11 funt cukinii,Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn