Przedni Ganek Smażony Sum
Przedni ganek smażony Sum może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $5.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mielony pieprz, filety z suma hodowane na farmie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażony Sum Po Boy, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu. Filety zanurzyć w maślance, pozwalając nadmiar kapać; posypać solą i papryką, i pogłębiać w mieszaninie chleba kukurydzianego.
Wlać olej na głębokość 4 cali do frytkownicy elektrycznej lub piekarnika holenderskiego; podgrzać do 40
Filety smażyć, 2 na raz, 2 do 3 minut lub do wypłynięcia; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.