Prosto W Górę Deviled Eggs

Prosto W Górę Deviled Eggs
Prosto w Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka bitów boczku, pikantna musztarda brązowa, jogurt jako zdrowa alternatywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Spuścić wodę z garnka i napełnić zimną wodą do ostygnięcia jaj. Zmieniaj wodę dwa razy, aby jajka szybko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Obierz jajka i pokrój mały kawałek dna, aby stały prosto. Pokrój górną trzecią z każdego i zapisz szczyty. Ostrożnie wyjąć żółtka małą łyżką i umieścić je w średniej wielkości misce. Żółtka rozbić maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem boczku i szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Wymieszać, aż dobrze wymieszane i gładkie.
6
Przenieść mieszaninę do uwalnianego worka, odciąć róg worka i wrzucić nadzienie do każdego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Każdy z nich posypać posiekanym szczypiorkiem i kawałkami boczku, w razie potrzeby. Przykryć jajkami i ułożyć je na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(Keebler)(Keebler)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn