Prosto W Górę Deviled Eggs
Prosto w Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka bitów boczku, pikantna musztarda brązowa, jogurt jako zdrowa alternatywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 15 minut.
Spuścić wodę z garnka i napełnić zimną wodą do ostygnięcia jaj. Zmieniaj wodę dwa razy, aby jajka szybko ostygły.
Obierz jajka i pokrój mały kawałek dna, aby stały prosto. Pokrój górną trzecią z każdego i zapisz szczyty. Ostrożnie wyjąć żółtka małą łyżką i umieścić je w średniej wielkości misce. Żółtka rozbić maserem ziemniaczanym.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem boczku i szczypiorku.
Wymieszać, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Przenieść mieszaninę do uwalnianego worka, odciąć róg worka i wrzucić nadzienie do każdego jajka.
Każdy z nich posypać posiekanym szczypiorkiem i kawałkami boczku, w razie potrzeby. Przykryć jajkami i ułożyć je na półmisku.