Prosto W Górę Deviled Eggs

Prosto W Górę Deviled Eggs
Prosto w Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka bitów boczku, pikantna musztarda brązowa, jogurt jako zdrowa alternatywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Spuścić wodę z garnka i napełnić zimną wodą do ostygnięcia jaj. Zmieniaj wodę dwa razy, aby jajka szybko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Obierz jajka i pokrój mały kawałek dna, aby stały prosto. Pokrój górną trzecią z każdego i zapisz szczyty. Ostrożnie wyjąć żółtka małą łyżką i umieścić je w średniej wielkości misce. Żółtka rozbić maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem boczku i szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Wymieszać, aż dobrze wymieszane i gładkie.
6
Przenieść mieszaninę do uwalnianego worka, odciąć róg worka i wrzucić nadzienie do każdego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
7
Każdy z nich posypać posiekanym szczypiorkiem i kawałkami boczku, w razie potrzeby. Przykryć jajkami i ułożyć je na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn