Z dokładnych badań i praktyki, odkryłem, że ta równowaga żywności jest najzdrowszym sposobem jedzenia! To proste, niedrogie danie, które robię cały czas w domu. Uwielbiam Mahi-Mahi-to czyste, pyszne źródło białka, które zwykle kosztuje około $14 / lb lub mniej. Zawiera również tylko umiarkowaną rtęć, dzięki czemu można bezpiecznie jeść kilka razy w miesiącu (kliknij tutaj, aby uzyskać szczegółowe informacje na temat rtęci). Jest świetny pieczony lub rzucany na grilla!Używaną w tym przepisie Mahi-Mahi kupiłam od J & P West Coast Seafood, jednego z moich ulubionych sprzedawców na Farmers Market! Zawsze mają super świeże ryby i owoce morza i najlepszego wędzonego łososia na Ziemi, który robią w domu! Będę przynosząc Ci więcej przepisów za pomocą ich produktu zbliża się! Oto, co sprawia, że owoce morza są tak wspaniałe:Większość restauracji i sieci spożywczych kupuje ryby wstępnie filtrowane, aby obniżyć koszty, co obniża jakość. Utrzymując ryby w całości, tak jak J&P, doskonałość jest utrzymywana, ale wymaga zaangażowania i kilku latte caf ' e, aby przyspieszyć proces filetowania na miejscu. Pete wstaje o świcie, aby spotkać łodzie rybackie, które przynoszą całe ryby dla niego i jego personelu do filetowania. Ryby są ścinane, patroszone i cięte na kilka godzin przed przybyciem na targ rolników w celu zakupu. J & P kupuje ryby złowione tylko w ciągu 24 godzin. Najlepszym sposobem na wybór ryb jest sprawdzenie wilgotności-im więcej wilgoci, tym lepiej. Jeśli jest sucha, siedzi zbyt długo. Jest to często los supermarketów zakupionych fillets.To zaokrąglić mój posiłek, sparowałem go ze szpinakiem czosnkowym, który gotuje się w dosłownym błysku, i służył go na pełnoziarnistym dzikim ryżu, ale byłoby świetnie nad wszelkiego rodzaju pełnoziarnistym z quinoa do jęczmienia, w zależności od preferencji. Spróbuj tego dania w domu! Obiecuję, że ci się spodoba.Mahi-Mahi domowe Diva z czosnkiem Spinach2 filety Mahi-Mahi (podaję 4 oz na osobę)1 łyżka oliwy z oliwy1 łyżka soku cytrynowegoalt & peppergarlic szpinak: 4 szklanki spinach4 ząbki czosnku, pokrojone1 łyżeczka płatków chili2 łyżki oliwy z oliwy1 łyżka soku cytrynowegoalt & pieprz