Prażone buraki i marchew
Prażone buraki i marchew jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka buraków, marchwi, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone buraki i marchew, Prażone Buraki & Marchew, oraz Prażone buraki i marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Buraki owinąć pojedynczo w folię; umieścić w płytkiej patelni. Wrzucić marchew z olejem w dużym płytkim naczyniu do pieczenia.
Buraki Piec 1 godz. 15 min., dodając marchewkę do piekarnika po 45 min.
Rozpakuj buraki; Usuń i wyrzuć skórki i łodygi.
Każdy burak pokroić na 8 klinów.
Dodaj do marchwi z kombinowanym dressing i imbir; wrzucić do herbu.
Piec 15 min. albo aż warzywa będą miękkie.