Prawie słynny stek Sałatka taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1007 kalorii, 46g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz stek z polędwicy, płatki cebuli, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bobby ' s World Famous Steak Rub Z Mesa, Bar Americain i Bf Steak, Sałatka Taco Ze Stekiem, oraz Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób miski tortilla: umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 450 stopni F. Umieść 4 puste puszki (usunięte etykiety) lub małe miski żaroodporne do góry nogami na blasze do pieczenia. Przykryj każdą puszkę kwadratową folią i pokryj ją sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Sałatkowe Taco
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Napełnij płytką miskę ciepłą wodą 1/2 cala; ubijaj oliwę z oliwek. Każdą tortillę namoczyć w wodzie do miękkości, około 5 sekund, następnie przykryć przygotowanymi puszkami, plisując w razie potrzeby.
Wyjąć z piekarnika i odwrócić miski tortilla na blasze do pieczenia; usunąć puszki i folię. Spryskaj wnętrze miseczek tortilla sprayem do gotowania, dopraw solą i kontynuuj pieczenie, aż będzie chrupiące, 4 do 5 Więcej minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Sałatkowe Taco
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Ubić suszony czosnek, cebulę i oregano, kminek, chile proszek, szalotki, sos Worcestershire, oliwa z oliwek, 1 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Czosnek Odwodniony
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Stek umieścić w płytkim naczyniu i natrzeć 2 łyżkami mieszanki przypraw (resztę zarezerwować na dressing).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Dodać paprykę i pokrojoną cebulę i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj stek i rozrzucić paprykę i cebulę wokół niego. Stek podsmażyć około 5 minut na stronę, a następnie przełożyć na deskę do krojenia. Kontynuuj gotowanie paprykę i cebulę, aż tylko miękkie, o 3 więcej minut. Cienko pokroić stek na ziarno, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
8 (U-12) Krewetek
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1
Wymieszać majonez, maślankę i zarezerwowaną mieszankę przypraw w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.