Powolny i łatwy bulion wołowy
Powolny i łatwy bulion wołowy to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 0 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Za 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 godziny. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 9%, to danie można poprawić. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Łatwy Domowy Bulion Wołowy, 365 dni powolnego gotowania: dla łatwej, Wolnowarowej koreańskiej wołowiny, oraz 365 dni powolnego gotowania: dla łatwej, Wolnowarowej koreańskiej wołowiny.
Instrukcje
Połącz kości i wodę w dużym garnku. Doprowadź mieszaninę do wrzenia. Utrzymuj niski poziom wrzenia przez 24 godziny, dodając wodę, aby kości były zanurzone.
Usuń i wyrzuć kości. Pozostaw mieszaninę na wolnym ogniu przez kolejne 21 do 22 godzin. Odcedź płyn przez durszlak o drobnych oczkach i wróć do garnka. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się do około 2 litrów.
Przenieś zapas do pojemników bezpiecznych dla ciepła; zamrozić. Po zamrożeniu powinny istnieć trzy łatwo rozpoznawalne warstwy.
Usuń i wyrzuć górę-większość z tych trzech warstw. Rozmrozić pozostałą część do użycia.