Powolne Risotto ze słodkimi ziemniakami i jęczmieniem
Slow-Cooker Sweet Potato and Barley Risotto może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 280 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka bulionu warzywnego, cebuli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolno Gotujące Risotto Szparagowo-Jęczmienne, Wolno gotujące Risotto z jęczmieniem i ciecierzycą, oraz Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie przezroczysty.
Dodać czosnek; gotować, często mieszając, aż zmięknie.
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszaj słodkie ziemniaki, jęczmień, tymianek, sól i 3 szklanki bulionu.
Dodać mieszankę cebulowo-czosnkową.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 5 godzin.
W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa Pozostałe 1 szklanka bulionu na Wysokiej 2 do 3 minut lub do wrzenia. Wymieszać rozmrożony edamame i wrzący bulion do mieszaniny jęczmienia w kuchence. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 25 do 30 minut dłużej lub aż edamame są miękkie.
Podawać w płytkich miseczkach, posypać serem.