Powolna kuchenka rozmaryn i czerwona papryka kurczak
Wolnowar rozmaryn i czerwona papryka kurczak jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, rozmaryn, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosemary Kurczak Wolnoopalający, Powolna Kuchenka Rozmaryn Cały Kurczak, oraz Powolna Kuchenka Rosemary Kurczak.
Instrukcje
W 5 do 6 quart powolnej kuchence, połączyć cebulę, papryka, czosnek, rozmaryn, i oregano. Pokruszyć kiełbaski na mieszance cebuli. Kurczaka opłukać i osuszyć; układać w jednej warstwie na kiełbasę.
Wlać wermut. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 5 do 7 godzin, lub aż kurczak będzie miękki i gotowane przez po przekłuciu.
Przełożyć kurczaka na ciepły, głęboki talerz i przykryć, aby się ogrzał.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i zimną wodę. Wymieszać z płynem do gotowania w wolnej kuchence. Zwiększ ciepło do wysokiej i przykryj. Gotować, mieszając 2 do 3 razy, aż sos zgęstnieje (o 10 więcej minut). Doprawić do smaku solą. Łyżka sosu na kurczaka, i posypać natką pietruszki.