Poważnie Azjatyckie: Jajecznica Tofu

Poważnie Azjatyckie: Jajecznica Tofu
Need a bezglutenowy i bezmleczny posiłek poranny? Poważnie Azjatyckie: jajecznica Tofu może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz średnio mocne tofu, mirin, dashi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, Szybkie Azjatyckie tofu (tofu alla Debbie), oraz tofu bhurji, jak zrobić tofu bhurji lub jajecznicę tofu dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn