Por, bekon i Gruyere Crustless Quiche

Por, bekon i Gruyere Crustless Quiche
Por, bekon i Gruyere Crustless Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 321 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól koszerna, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka i Gruyere Crustless Quiche, Pieczarkowy Szpinak & Gruyere Crustless Quiche, oraz Pieczony ziemniak, karmelizowana cebula i Gruyere Crustless Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć korzeń pora, pozostawiając nienaruszone końce, aby utrzymać liście razem, a następnie o połowę wzdłuż. Dobrze spłukać pod bieżącą wodą, aby wypłukać Brud uwięziony między liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2
Wytnij każdą połowę na 3-calowe długości, utrzymując liście razem. Umieść pory na dużej patelni z wodą do przykrycia i 1 łyżeczką soli. Dusić na średnim ogniu, aż pory będą miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić nadmiar wody, dodać 2 łyżki masła i gotować na średnim ogniu, aż krawędzie porów będą złocisto-brązowe i słodkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4
Gotować boczek na średniej patelni, aż po prostu chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Posmaruj 9-calową szklaną lub ceramiczną patelnię z 2 łyżkami masła i równomiernie posyp startym parmezanem. Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma CiastaCeramiczna Forma Ciasta
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ubić pół na pół, jajka i żółtka w dużej szklanej miarce. Doprawić 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Połowę Gruyere równomiernie rozłożyć na patelni, na wierzchu pokruszyć boczek; powtórzyć z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Na serek ułożyć pory, zrumienioną stroną do góry i zalać nadzieniem kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
11
Piec, aż quiche jest po prostu ustawić w centrum, o 40 do 50 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn