Poncz Z Jemioły
Jemioła Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 203 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka syropu cukrowego, sherry moscatel, dekoruj: pomarańcza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jemioła Martini, Ciasteczka Miętowe Jemioła, oraz Poncz Gin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski dodaj koniak, sherry, sok z cytryny, sok pomarańczowy, syrop cukrowy i Bittersy tiki. Wymieszać, aby wymieszać.
Dodaj duży blok lodu (patrz UWAGI.)
Udekoruj plasterkami pomarańczy, nasionami granatu i polem butelki wina musującego.
Na wierzch posypać świeżo startą gałką muszkatołową.