Poncz Ananasowy Pisco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj ponczu ananasowego Pisco. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz grejpfrut, mięta, ananasy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Punch Pisco, Punch Pisco, oraz Pisco Punch Yusho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ananasa na kawałki ½ cala i włóż do dużego przykrytego słoika.
Dodaj skórkę grejpfruta do pozostałych 16 uncji zimnego syropu cukrowego. Przykryć, wstrząsnąć do mieszania i przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Odcedzić skórkę i przechowywać w lodówce.Zrobić poncz: w dużej misce, połączyć ananas infused Pisco i wszystkie kawałki ananasa, Syrop z limonki, syrop grejpfrutowy, i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Wlać sodę klubową i dodać duży blok lodu do miski tuż przed podaniem.
Udekoruj miętą i świeżym hibiskusem, opcjonalnie.