Pomidorowo-Ciecierzycowe Curry w skorupkach bakłażana

Pomidorowo-Ciecierzycowe Curry w skorupkach bakłażana
Pomidor-curry z ciecierzycy w skorupkach bakłażana może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jeśli masz kolendrę, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niesłodzony rozdrobniony kokosowy można śledzić to danie główne z Czekoladowe chrupiące smakołyki ryżowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bakłażan, ciecierzyca i pomidor Curry, Bakłażan i Curry z ciecierzycy, oraz Bakłażan, Ziemniaki I Curry Z Ciecierzycy.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn