Pomidor, Biała Fasola, Zupa Z Boczku
Pomidor, biała fasola, zupa z boczku to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 279 fanów. Jeśli masz pomidory, ziemniaki, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Zupa Z Białej Fasoli I Boczku, Zupa z białej fasoli z boczkiem, oraz Zupa Z Białej Fasoli, Kalafiora I Boczku.
Instrukcje
Boczek gotować: boczek gotować na średnim ogniu w dużym garnku o grubym dnie (5 do 6 ćwiartek), aż lekko rumiane i tłuszcz jest renderowany.
Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni. Zestaw na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z boczku.
Do garnka dodajemy posiekaną cebulę, gotujemy w tłuszczu boczku na średnim ogniu do miękkości.
Dodać mielony czosnek i gotować jeszcze minutę.
Dodać pokrojone obrane ziemniaki i gotować kilka minut więcej.
Dodać pomidory i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż ziemniaki są gotowane przez, o 20 protokół (lub dłużej).
Dodać fasolę, zmiksować połowę zupy: wymieszać z brązowym cukrem.
Dodaj połowę fasoli do mieszaniny. Użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować około połowy mieszanki zupy (lub zmiksuj połowę zupy w stojącym blenderze i wróć do garnka).
Do zupy dodać boczek i resztę fasoli.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać z chrupiącym chlebem.