Pomarańczowy Kawy Ciasto Pierścień
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepisy do swojego repertuaru, pomarańczowy pierścień ciasto kawy może być przepis należy spróbować. Ten przepis daje 8 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Mieszanka kokosa, serka śmietankowego, pomarańczowych bułek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 33%, to danie nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pomarańczowy Rozsuwany Pierścień Do Kawy, Pierścionek Z Ciastem Kawowym, oraz Ciasto Kawowe Z Pierścieniem Migdałowym.
Instrukcje
Odłóż lukier ze słodkich bułek. Ułóż bułki w natłuszczonym 9-calowym. okrągła blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub na złoty kolor.
W małej misce połącz serek śmietankowy i zarezerwowany lukier.
Rozłóż na ciepłych bułkach.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto kawowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "