Pomarańcza-Szafran Aïoli

Pomarańcza-Szafran Aïoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać AÏOLI pomarańczowy Szafran spróbować. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 58 centów za porcję. Mieszanka octu winnego, soli, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowany Halibut z szafranową pomarańczą Aïoli, Muszelka morska Brochettes z pomarańczą-Szafran Aïoli, oraz Szafran Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po uruchomieniu robota kuchennego, upuść czosnek przez rynnę; proces aż do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać koncentrat soku i 5 kolejnych składników. Po uruchomieniu procesora dodawaj oleje w powolnym, stałym strumieniu, mieszając aż do zgęstnienia. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
3
Podawać z gotowanymi na parze skorupiakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn