Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Brown
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Brown może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 52g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka przypraw Irvine pieczony czosnek pieprz przyprawa, musztarda dijon, olej z pestek winogron, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem malinowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Marsala, oraz Polędwiczki wieprzowe Panko z sosem śmietanowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na początku dnia opłucz schab, aby usunąć niepożądane zapachy i osusz papierowym ręcznikiem. Na dużej patelni saute rozgrzać olej i podsmażyć schab ze wszystkich stron.
Wieprzowinę wyjąć na półmisek i obficie zalać musztardą, a następnie zwinąć w przyprawę czosnku pieprzowego. Pozostawić w lodówce na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Przenieś wieprzowinę na przykrytą patelnię do pieczenia lub dużą patelnię saute z bezpiecznym uchwytem piekarnika i piecz w piekarniku, aż do przetargu widelcowego, co najmniej 45 protokół. (Pamiętaj, aby używać rękawic kuchennych podczas wyjmowania patelni z piekarnika.)
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i pozostawić w ciepłym miejscu przed krojeniem.
Dodaj białe wino do patelni i wirować, aby połączyć smaki z sokami na patelni.
Umieść patelnię na średnim ogniu (lub Przenieś do małego rondla) na płycie kuchennej i pozwól nieco zmniejszyć.
Dodać przygotowany brązowy sos do patelni soki i wino. Gotować sos przez kilka minut, aby zintegrować smaki i zagęścić. Doprawić solą i pieprzem i przecedzić SOS.
Połóż plastry schabu na naczyniu do serwowania i łyżka brązowego sosu nad.
Dekoruj posiekanym rozmarynem.