Polędwiczki wieprzowe z kapustą i jabłkiem
Polędwica wieprzowa z kapustą i jabłkiem Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $7.79 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1160 kalorii, 189g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, gałązki kolendry, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z jabłkiem jicama Slaw, Kotlet schabowy panierowany z ciepłą kapustą jabłkową, oraz Kanapki z polędwicą wieprzową z kolendrą Slaw.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Przyprawić wieprzowinę 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; gotować, obracając od czasu do czasu, przez 68 minut lub aż zbrązowieje.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz w temperaturze 400 przez 12-14 minut lub aż wieprzowina zostanie ugotowana.
Pozostaw na co najmniej 5 minut przed krojeniem.
W międzyczasie połącz ocet, miód i pozostałą sól i pieprz w dużej misce.
Dodać kapustę i jabłka; wrzucić.
Niech slaw siedzieć przez 5 minut, rzucając od czasu do czasu. Złóż kolendrę i podawaj z wieprzowiną.