Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione Pomarańczowo-Żurawinowe

Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione Pomarańczowo-Żurawinowe
Polędwiczki wieprzowe szkliwione pomarańczowo-żurawinowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomarańczowego, mielone ziele angielskie, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Pomarańczowe, Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo-Żurawinowa, oraz Pomarańcza Żurawina Polędwiczka Wieprzowa Glazurowana.

Instrukcje

1
Pierwsze 9 składników zagotować w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę, mieszając od czasu do czasu, przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieścić wieprzowinę na lekko natłuszczonej, płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Piec w temperaturze 425 przez 40 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 160, zapiekając od czasu do czasu połową mieszanki żurawinowej. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z pozostałą mieszanką żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn