Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Świeżym Mango

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Świeżym Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej nadziewanej Mango. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 239g białka, 165 g tłuszczu, oraz w sumie 3549 kalorii. Na 15,16 zł za porcję, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, krakersy ritz, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe ze świeżą salsą Mango, Polędwiczki wieprzowe z salsą Mango, oraz Polędwiczki wieprzowe z smakiem Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapanie; rezerwa do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać cebulę na patelni; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem, Mango, kolendrą i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
7
Umieść polędwiczki, wycięte boki do góry, na desce do krojenia; łyżka wypełniająca centra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Zwiń, zaczynając od jednego długiego boku każdego; zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
9
Pędzel z majonezem; rolka w okruchy krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Ciepła 1-1 / 2 tsp. reserved boczek kapie w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać 1 polędwicę; gotować 4 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, obracając od czasu do czasu.
12
Miejsce na stojaku brojlerów patelni. Powtórz z pozostałymi kroplami boczku i polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
13
Pieczemy mięso 30 min. lub do czasu zakończenia (145F). Około 10 min. zanim mięso zostanie zrobione, przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wyjąć mięso z piekarnika; odstawić 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Usuń i wyrzuć wykałaczki z mięsa przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
16
Podawać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega DiamAndes Uco Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia94
Magazyn