Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane
Nadziewane polędwiczki wieprzowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 5 porcjami. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka szalotki, czosnek w proszku, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, oraz Polędwiczki wieprzowe faszerowane 2 w 1 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, szalotka, tymianek, czosnek w proszku, szałwia, czarny pieprz i sól w gorącym oleju, aż płyn odparuje i grzyby i szalotki są zmiękczone, 5 do 10 minut.
Dodać natkę pietruszki; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wymieszać ze szpinakiem; gotować i mieszać, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Wymieszać z musztardą.
Umieść polędwicę wieprzową na powierzchni roboczej; połóż prosciutto na polędwicy.
Rozłóż mieszankę Grzybowo-szpinakową na prosciutto, pozostawiając 1/2-calową granicę ze wszystkich stron. Ciasno zwiń polędwicę wokół nadzienia i związaj ją sznurkiem kuchennym, aby zachować zamknięte.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; miejsce walcowane polędwicy w gorącym oleju. Sear, aż wszystkie strony są złotobrązowe, o 10 minut.
Przenieś podsmażoną polędwicę do naczynia żaroodpornego o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, 25 do 30 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (71 stopni C).