Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri

Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri
Przepis na polędwicę wołową z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego, liść mięty, ocet winny po sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri, Stek argentyński z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri, oraz Sous Vide Polędwica Wołowa Z Sosem Rukola Chimichurri dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn