Polędwica Wieprzowa Nadziewana Morelami
Polędwica wieprzowa nadziewana morelami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony imbir, mielony kminek, pieczeń schabowa bez kości i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab pieczony z przyprawami, Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z Ratatouille, oraz Polędwica wieprzowa z polewą morelową i kiszoną kapustą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Połączyć morele i kapary; odstawić. Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Wytnij poziomą szczelinę o szerokości 1 1/2 cala na końcu wieprzowiny; przetnij na drugi koniec wieprzowiny, tworząc głęboką kieszeń za pomocą długiego, cienkiego noża. Łyżka mieszanki moreli do kieszeni; opakowanie za pomocą uchwytu drewnianej łyżki. Przetrzyj powierzchnię wieprzowiny mieszanką kminku.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 55 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).