Polski kurczak i pierogi

Polski kurczak i pierogi
Polski kurczak i pierogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 21g tłuszczu i w sumie 510 kalorii. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 152 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka kurczaka, oliwy z oliwek, skondensowanego kremu z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać całe ziele angielskie, możesz podążać za tym daniem głównym z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piekarniku Pi jako deser. Z łyżką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Pierogi (Pierogi Polskie), Kopytka (Polskie Pierogi Ziemniaczane), oraz Kluski (Polskie Knedle Ziemniaczane) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka, cebulę i seler w dużym garnku, a następnie napełnij garnek wodą. Dopraw przyprawą do drobiu, całym zielem angielskim, bazylią, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczką pieprzu i solą przyprawową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub do momentu, gdy kurczak będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Ziele AngielskieZiele Angielskie
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usuń kurczaka z bulionu i odcedź bulion, aby usunąć przyprawy i wszelkie kości. Wróć bulion na patelnię, dodaj śmietanę z rosołu i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu. Odłóż kurczaka do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
W średniej misce wymieszaj jajka, oliwę z oliwek, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu z 2 szklankami wody. Stopniowo dodawaj mąkę i mieszaj, aż będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Za pomocą dużej łyżki i noża nabierz łyżkę ciasta i pokrój małe kawałki w bulion. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Mieszaj, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
W międzyczasie oskóruj i odkostnij kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Pokrój mięso na małe kawałki, dodaj do bulionu i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn