Polewa Czekoladowa Z Kwaśną Śmietaną-Daje 4 Filiżanki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać polewa czekoladowa śmietana-sprawia, że 4 filiżanki spróbować. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 130 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką delikatną czekoladę mleczną, wanilię, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Śmietana Polewa Czekoladowa, Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-śmietankowym (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Czekoladowe ciasto z cukinią z lukrem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladki w podwójnym kotle lub dużej metalowej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć miskę z ognia, następnie ubić śmietaną i wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając (lukier stanie się wystarczająco gęsty, aby się rozprzestrzenić). Musisz pracować szybko i rozprowadzić lukier, zanim stanie się zbyt gęsty. (Jeśli oblodzenie stanie się sztywne, podgrzej wodę gotującą się na wolnym ogniu, a następnie ostudź i spróbuj ponownie.)