Polerowane Jajka
Polerowane jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, jajka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, Jaja ziębickie: Tajskie smażone jajka na twardo w sosie Tamaryndowym, oraz Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i całkowicie przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Obierz. Spirale Score do białego jaja, od wierzchołków do dna, za pomocą ostrego noża.
W małym rondlu rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć. Wymieszać z cukrem i sosem sojowym.
Ułożyć jajka w sosie i obrócić do płaszcza. Gdy jajka są ładne i ciemne, a sos jest gęsty i syropowaty, usuń z sosu.