Polenta i dziki ryż hamburgery

Polenta i dziki ryż hamburgery
Polentan i dziki ryż hamburgery może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 473 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka soli i pieprzu, rozmaryn, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Pieczony Rozmaryn Polenta, Morele, Dziki Ryż, Hamburgery Z Dzikim Ryżem, oraz Grillowane Dijon i dziki ryż hamburgery z indykiem.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym garnku ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać dziki ryż, czosnek, szałwia i rozmaryn; gotować i mieszać, aż ryż jest pokryta i mieszanina jest pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Wlać 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Po 10 minutach zwiększ ciepło do medium i wymieszaj polentę. Stopniowo mieszaj w pozostałej wodzie, gdy polenta ją wchłonie. Gdy cała woda zostanie wchłonięta, wymieszaj z pozostałym masłem i serem Cheddar. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, często mieszając przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Masło duże naczynie do pieczenia i wlać do niego mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
W razie potrzeby rozprowadzić na równą warstwę i odstawić do ostygnięcia i ujędrnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Gdy mieszanina ostygnie, stuknij ją na deskę do krojenia i pokrój na okręgi za pomocą dużego szkła lub foremki do ciastek. Grillować lub smażyć paszteciki na złoty kolor na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać z ulubionymi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn