Podstawowy Włoski Sos Sałatkowy

Podstawowy Włoski Sos Sałatkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj podstawowego włoskiego sosu sałatkowego. Ten przepis służy 2 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. 37 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sos Sałatkowy Włoski, Sos Sałatkowy Włoski, oraz Domowy Włoski Sos Sałatkowy.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn