Podsmażona Cukinia

Podsmażona Cukinia
Podsmażona cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka oleju sezamowego, gochugaru, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukinia Smażona, Podsmażona Cukinia, oraz Cukinia Smażona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić 1 średnią cukinię w zapałki wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
2
Podgrzać 2 łyżki tosty olej sezamowyw dużej patelni, najlepiej nonstick, overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cukinię; gotować, mieszającokazalnie, aż będzie miękka, 3-4 minuty.Doprawić koszerną solą, świeżo zmielonym pieprzem i gochugaru (Gruboziarnisty
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
GochugaruGochugaru
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
4
Koreański czerwony pieprz w proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn