Podrabiany deser lodowy neopolitański

Podrabiany deser lodowy neopolitański
Fałszywy deser lodowy neopolitański od początku do końca zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Ten przepis służy 12 porcjom. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 12 g białka i 25 g tłuszczu. Za 2,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką mleko, krakersy graham, mieszankę budyniową waniliową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem na Twojej letniej imprezie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Neopolitański Log Lodowy, Truskawki I Sztuczne Lody Malinowe i Drobiazg Jogurtowy – Fałszywy Deser.

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Moscato, Moscato Dasti

Kremowe sherry, napój alkoholowy i kategoria produktów spożywczych to świetne opcje w przypadku lodów. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
OkazjeLetnie
Magazyn