Pleciony chlebek jajeczny może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten chleb ma 266 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miód, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Pleciony, Pleciony Chleb Jajeczny, oraz Pleciony łatwy chleb jajeczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Kuchenka mikrofalowa 1 1/2 szklanki mleka w wysokiej w kuchence mikrofalowej szklanej misce 2 do 3 minut lub do ogrzania. Wymieszać drożdże; odstawić 5 minut.
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu. Wyłącz piekarnik. Przykryć miskę plastikową folią i odstawić do piekarnika 30 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos