Placki ziemniaczane z karmelizowanymi gruszkami, kozim serem i octem po Sherry
Placki ziemniaczane z karmelizowanymi gruszkami, kozim serem i octem po Sherry mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 273 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, kozi ser, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Karmelizowane gruszki, kozi ser i czekoladowe tartaletki, Ziemniaki, karmelizowana cebula i zapiekanka z koziego sera, oraz Makaron z kozim serem ze słodkich ziemniaków z karmelizowanymi figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmielone ziemniaki umieścić w gazie i wycisnąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
W misce wymieszać ziemniaki, jajka, mąkę, cebulę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki na dużej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się. Pracując partiami, Wrzuć łyżki mieszanki ziemniaków do gorącego oleju, naciskając każdy w dół, aby utworzyć naleśnik. Gotować latkes aż rumiane i chrupiące, 3 do 5 minut na stronie; przenieść do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Podgrzać 1 łyżkę oleju na oddzielnej patelni na średnim ogniu. Gruszki ugotować na gorącym oleju i posypać gruszkami 2 łyżkami brązowego cukru. Gotować gruszki, aż rumiane i cukier topi się, 3 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala