Placki Warzywne

Placki Warzywne
Placki warzywne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 31g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól morską, kurkumę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Śródziemnomorskie Placki Warzywne, placki ze szpinakiem, jak zrobić placki ze szpinakiem | palak pakoras, oraz placki z ciecierzycy, jak zrobić placki z ciecierzycy / chana vadas dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn