Placki Marchewkowo-Pasternakowe Z Marynowaną Fetą

Placki Marchewkowo-Pasternakowe Z Marynowaną Fetą
Marchew i pasternak z marynowaną fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Na $4.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka liści rukoli, soli morskiej i popękanego pieprzu, liści pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew Feta Cukinia Placki, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia29
Magazyn