Placki Makowe z czekoladowymi tipsami

Placki Makowe z czekoladowymi tipsami
Makowe kwadraty z czekoladowymi końcówkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, mąkę, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makowe Kwadraty, Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), oraz Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Ubij masło, aż będzie bardzo lekkie i kremowe. Mąkę przesiać do osobnej miski, następnie dodać ją do masła i nadal mieszać, aż wygląda zgnieciony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać mąkę ryżową, cukier, mak i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Wymieszać, aż wszystko dokładnie wymieszać. Mieszanina nadal będzie wyglądać jak luźne okruchy.
5
Użyj ciepła dłoni, aby uformować ciasto w kulkę. Podzielić na pół i rozwałkować pierwszą połowę na powierzchni mąki do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
6
Ciasto pokroić w kwadraty lub prostokąty, następnie zebrać resztki i dodać je do pozostałego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto i pokrój je na więcej kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
8
Lekko posmarować masłem i mąką arkusz ciastek i umieścić ciasteczka na arkuszu. Mogą być blisko siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec przez 30 do 35 minut, aż po prostu zaczną nabierać brązowego odcienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
10
Wyjąć, ostudzić na kilka minut, a następnie przenieść do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.
11
Rozbij czekoladę do miski i ustaw ją nad małym garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Dodać masło i mieszać, aż w końcu się stopi i wygląda błyszcząco i gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
13
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
14
Jeden po drugim wsadź ciasteczka w czekoladę, Odciągając, aby nadmiar spadł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
15
Połóż je na arkuszach wyłożonych pergaminem (lub stojaki z drutu z pergaminem pod nimi), aby ustawić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn