Placki Karmelowe CrÃme

Placki Karmelowe CrÃme
CrÃme karmelowe kwadraty mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 219 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek philadelphia, lody karmelowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Karmelowe Kwadraty, Karmelowe Placki Kruche, oraz Placki Karmelowe Solone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy Grahama i masło; naciśnij na dno naczynia 13x9-calowego. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Beat twarożek, cukier i 1/4 szklanki mleka w dużej misce z mikserem do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłożone na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Ubić każdy smak budyniu wymieszać z 1-1 / 2 szklanki pozostałego mleka w osobnej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać warstwami nadzienie z serem śmietankowym; wierzch z pozostałym chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
6
Skropić polewą karmelową tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn